Space for special jewelry.

▼

The Galerie Gesamtmetall receives an exclusive presentation room

The Galerie Gesamtmetall sells exclusive contemporary jewelry. With the conversion of a shop at Kloster Liebfrauenberg in Frankfurt, including a specially designed presentation room, the jeweler deliberately disassociates itself from the shops in the neighborhood.

The presentation room is limited both at the side and in depth by a round show case wall placed in the room. The wall, as the space-determining element, provides the exclusive backdrop for thematic scenarios. The black showcase wall contrasts effectively with the simple white counter in the center of the room.

 

  • LocationFrankfurt am Main
  • ClientPrivate
  • Completion2011
  • PerformanceInterior Design
  • PhotographyArne Peters
  • MeasuresBuilding in existing contexts
  • OtherIn cooperation with Matthias Schönau